Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-02@05:43:01 GMT

همکاری سه کلیک و پالسینو

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۰۱۱۶۲

همکاری سه کلیک و پالسینو

روزگار همیشه یکنواخت نبوده و در طول زمان با چالش‌های بسیاری همراه بوده است. چرخ زندگی در حال چرخیدن بود که به یکباره و در انتهای سال 2019 میلادی با چالشی بزرگ مواجه شد. چالشی به نام کرونا. کرونا، این ویروس بی‌رحم که تاکنون جان میلیون‌ها نفر انسان را گرفته و به کام مرگ کشانده است. این ویروس علاوه بر، هدف قرار دادن انسان‌های بی گناه، به کسب و کارها نیز رحم نکرده و بسیاری از کسب و کارها و بنگاه‌های اقتصادی را تحت تاثیر خود قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید یکی از آسیب پذیرترین صنایعی که در این دوران، کرونا روی آن اثر قابل توجهی گذاشت، صنعت محبوب گردشگری باشد. این صنعت که تا پیش از این شاید در هیچ برهه‌ای از زمان، اینطور با شکست موجه نشده بود، به یکباره با ظهور این بیماری، با شکستی شدید مواجه شد.

در ابتدای شیوع این بیماری، اکثر کشورها و شهرهای دنیا با اعمال محدودیت‌هایی، دست به قرنطینه کردن مناطق و حتی محله‌های خود کردند. ورود به کشورها و جابجایی از شهری به شهر دیگر، ممنوع شد و تمام این محدودیت‌ها سببی بود برای کنترل شیوع هر چه بیشتر کرونا.

خیلی از کشورها با اعمال این پروتکل‌ها و قرنطینه‌هایی که پیشتر اعمال کرده بودند، توانستند بر این ویروس فائق شوند و کم کم مرزهای خود را به روی دیگر کشورها باز کنند.

دنیا داشت رو به جلو حرکت می‌کرد و نمیشد با در خانه ماندن، انتظار پیشرفت از بشریت داشت. کم کم بنگاه‌های اقتصادی و کسب و کارها دوباره راه اندازی شدند و به دوران قبل از ظهور کرونا بازگشتند تا دوباره با امید و البته با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، بتوانند در کنار هم به کار و فعالیت خود ادامه دهند.

اما حالا پس از یکسال از شیوع این بیماری، بیشتر کشورها مرزهای خود را به روی گردشگران باز کردند تا صنعت گردشگری نیز همانند دیگر صنایع که قبل‌تر با شکست مواجه شده بودند، جان دوباره‌ای بگیرد.

گردشگری ایران نیز در طول سال‌های متمادی، همواره با چالش‌های گوناگونی مواجه بوده و یکی از مهمترین چالش‌هایی که به خود دیده، کرونا بوده است.

به هر حال، و درنهایت گردشگری در ایران نیز همانند، دیگر صنایع، دوباره راه افتاد تا افرادی که قصد سفر به جای جای ایران و حتی دیگر کشورهای دنیا را دارند، بتوانند از این مزیت سفر همچون قبل، برخوردار شوند.

سه‌کلیک به عنوان بهترین و بزرگترین استارتاپ فروش آنلاین خدمات گردشگری و سفر (بلیط هواپیما، رزرو هتل، تور)، یکی از پیشگامان در عرصه سفر البته با رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی بوده است. این مجموعه که حدود یکسال از عمر خود را در این صنعت تجربه می‌کند، توانسته با کسب رضایت شمار قابل توجهی از مسافران خود، به یکی از بهترین سایت‌های فروش آنلاین گردشگری بدل شود.

بر همین اساس از جمله اقداماتی که سه‌کلیک برای حفظ سلامتی مسافران خود در این مدت تدارک دیده، عقد قرارداد و آغاز همکاری با مجموعه پالسی‌نو بوده است.

پالسی‌نو نام مجموعه‌ای است که به ارائه خدمات آنلاین پزشکی بهترین کیفیت در کمترین زمان می‌پردازد. سه‌کلیک با همکاری مثمر ثمر با این مجموعه توانسته، شمار زیادی از مسافران که قصد سفر به نقاط مختلف دنیا داشتند را با انجام تست PCR روانه سفری امن و سلامت کند.

شما مسافران عزیز می‌توانید از این پس با سهکلیک و با خیالی راحت به سفر و گشت و گذار بپردازید. پالسی‌نو، با انجام تست کرونا در منزل و با ارائه نتیجه آن در کمترین زمان ممکن و با بهترین کیفیت، پیشنهادی عالی برای انجام این تست به صورت رایگان است.

پس اگر شما نیز قصد سفری امن به جای جای دنیا را دارید، می‌توانید با سه‌کلیک تجربه‌ی سفری سلامت و به یادماندنی را برای خود به ارمغان آورید.

منبع: فرارو

کلیدواژه: آزاده نامداری توافق ایران و چین سه کلیک سه کلیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۰۱۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • اصفهانِ زیبا ظرفیت بالایی برای گردشگری و تجارت دارد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • با یک کلیک به هر جا که می خواهید سفر کنید
  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم
  • ارسال گل اینترنتی با 3 کلیک